Klinikkene

Stacks Image 202
Veterinærsenteret Midt-Troms ble stiftet i1988 av veterinær Maria Larsson Løksa, og het da Veterinærsenteret i Salangen. Klinikken flyttet samme år inn i Paviljongen, Helsesenterveien, like ved Sjøvegan videregående skole.

Veterinærsenteret har vokst på alle måter siden den gang. I 2006 ble det opprettet en avdeling på Setermoen i Bardu, der vi også har en velutstyrt butikk. I 2008 skiftet vi navn til Veterinærsenteret Midt-Troms.

Begge klinikkene holder til i lyse og trivelige lokaler, og framstår som svært moderne og meget godt utstyrte. Klinikkene ligger sentralt til på Sjøvegan og Setermoen. Adkomst til klinikkene er enkel, og det er lett å parkere rett utenfor.

Vi er nå fem fast ansatte veterinærer, som alle har lang og variert erfaring. Vi legger stor vekt på å holde oss oppdaterte på de nyeste behandlingsmetodene innen veterinærmedisin og dyrepleie, og deltar på kurs og kongresser i inn- og utland. Vi har et spesielt fokus på hund og katt. Vit at vi bryr oss, og vil gjøre det beste for deg og ditt dyr. Vi diskuterer kasus og engasjerer også våre samarbeidspartnere når det trengs.
På våre velutstyrte klinikker har vi blant annet:

  • Digital røngen som gir oss bilder av fantastisk kvalitet.
  • Ultralyd med ekkodoppler.
  • Fullt utstyrt laboratorium med hematologi, blodprofil, cytologi, mikroskopi, og alt utstyr for urinanalyser, tester for progesteron og riktig insenmineringstidspunkt/ parring for tisper, samt tester for påvisning av virussykdommer.
  • Utstyr for for analyse av fæscesprøver (avføringsprøver) med tanke på parasittinfeksjon.
  • Utstyr for måling av øyetrykk.
  • Tannlegeutstyr med bor for fjerning av skadde tenner, fylling etc. Vi utfører tannrens med scaler og pussing.
  • Oppstalling for opererte dyr som må bli over natten.
Stacks Image 213
Klinikken har et nært samarbeid med veterinærspesialist i smådyrsykdommer Bente Akselsen ved Dyreklinikken Tromsø. Når det gjelder hund med adferdsproblematikk samarbeider vi med Good dog og Tess Erngren.

Når det gjelder hestens bevegelsesapparat, har vi et godt samarbeid med equiterapeut Lise Mellingen. Equiterapeuten behandler hester med avvikende bevegelsesmønster, med en kombinasjon av fysioterapi og kiropraktikk.

Ved spesielle tilfeller benytter vi oss av en av våre kontakter tilknyttet spesialisttjenester.
Stacks Image 388

48 00 34 00
NØDNUMMER
/ EMERGENCY

Timebestilling / appointment:

Telefon 771 71 445
Mandag - Fredag 08.00 - 16.00
E-post / E-mail:
post@veterinaersenteret.no
Adresser:
Veterinærsenteret Midt-Troms
Helsesenterveien Paviljongen
9350 Sjøvegan

Veterinærsenteret Midt-Troms
Fogd Holmboes gate 38
9360 Bardu
Åpningstider:
Sjøvegan (Salangen):
Mandag - Fredag 08.00 -12.00
Onsdag: 17.00 - 19.00

Setermoen (Bardu):
Åpningstider butikk: 14.00-16.00 alle hverdager
Timebestilling for behandling – ring for avtale